Home >> Blogit >> Jp V Nen >> EU-eliitin politiikka pudottaa kyydistä ja poistaa turvaverkkoja

EU-eliitin politiikka pudottaa kyydistä ja poistaa turvaverkkoja

28.02.2014 - 11:19
(updated: 02.06.2016 - 15:08)
  • JP Väisäsen Performanssi "Vapaa pudotus" ottaa kantaa nykymenoon. Tavallisella kansalla, 99 %:lla – työväenluokalla on oikeus paljon parempaan kuin mitä EU-kurjistaminen tai Kataisen leikkauspolitiikka tarjoaa.
JP Väisäsen Performanssi "Vapaa pudotus" ottaa kantaa nykymenoon. Tavallisella kansalla, 99 %:lla – työväenluokalla on oikeus paljon parempaan kuin mitä EU-kurjistaminen tai Kataisen leikkauspolitiikka tarjoaa. / kuva JP Väisänen

JP Väisäsen EU-vaaliavaus-Performanssi: Vapaa pudotus 28.2. Stadionin torni kello 13.00 / tornin pääsymaksu

EU-eliitti on saanut aikaan ilmapiirin jossa yks sun toinen on jäänyt ilman työtä toimeentuloa ja perusturvaa. Moni on tippunut kovaa ja korkealta eikä turvaverkoista ole tietoakaan. Samaan vapauden illuusion ilmatilaan nousee sotakoneita. Eurooppa militarisoituu. Vapaan pudotuksen uhrit, työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset joutuvat maksamaan laskun. EU on osapuoli Ukrainan kriisissä. Nyt ilmassa ovat jo sotakoneet.

Performanssi ottaa kantaa nykymenoon. Tavallisella kansalla, 99 %:lla – työväenluokalla on oikeus paljon parempaan kuin mitä EU-kurjistaminen tai Kataisen leikkauspolitiikka tarjoaa. Olemme jo nähneet ihan tarpeeksi nuorisotyöttömyyttä ja peruspalvelujen leikkaamista.

Pommikoneiden sijaan stadionin tornista lentävät huomenna kello 13.00 rauhanlentokoneet. Stadionin tornista avaruuspukuun pukeutunut JP Väisänen johtaa vahvaa kuvasinfoniaa. Siinä esiintyvät 1.)rauhankyyhky, joka symbolisoi todellista demokratiaa ja rauhaa 2.) nyrkki, joka symbolisoi luokkataistelua ja solidaarisuutta ja 3.)Che, joka symbolisoi vastarintaa ja toimintaa

Tekijä

Kirjoittajan blogipostaukset