Home >> Tule mukaan

Tule mukaan


 

Hallituksemme kaventaa demokratiaa, irtisanoutuu kansainvälisistä sopimuksista, laittaa köyhimmät näkemään nälkää. Se käyttää surutta rahaa asehankintoihin ja militarismiin, vaikka nyt olisi viimeinen hetki hillitä ilmastonmuutosta ja luontokatoa. Jos sinäkin olet havainnut kapitalismin vievän meitä kohti tuhoa, etkä halua jäädä rotkoon syöksyvän junan passiiviseksi matkustajaksi, niin tule mukaan toimimaan!

SKP:n jäsenyys on kannanotto syrjintää, seksismiä, rasismia ja rahan ylivaltaa vastaan. Tänä päivänä kapitalismi ja leikkauspolitiikka riistää ihmistä ja luontoa. Huomenna on toisin. Aktivistiemme porukassa olet toverina mukana muuttamassa maailmaa kanssamme, puolustamassa kaikkien ihmisarvoa, ympäristöä ja heikommassa asemassa olevia kapitalismia vastaan.  

Taistelu paremman maailman puolesta on mahdollista ja se haastaa meidät töihin joka päivä. Muutos kasvaa kaduilla, mielenosoituksissa, kunnissa ja yhdistyksissä. Siellä, missä toimimme yhdessä. Poliittinen eliitti ei omista politiikkaa. Vaikuttaminen ei tapahdu vain parlamentissa tai pörssiyhtiöissä. Henkilökohtainen on poliittista. Radikaali muutos kasvaa sykkivistä sydämistä. 

Toisenlainen maailma on mahdollinen. Se rakennetaan yhteistyöllä, humanismilla ja luokkatietoisuudella. Nykyiset rakenteet eivät riitä, siksi haluamme muuttaa ne ja luoda uudenlaisen sosialismin elävän mallin.  

Ota askel parempaa maailmaa kohti ja liity nyt!

Tämän sivun kautta voit ilmoittaa, että haluat liittyä jäseneksemme. Saat sen jälkeen kirjeen, lisätietoja
jäseneksi liittymisestä ja varsinaisen jäsenhakemuksen, joka pitää postittaa SKP:n paikalliselle järjestölle.
Jäseneksi hyväksyminen tapahtuu puolueosaston kokouksessa.

SKP:n jäsenmaksu määräytyy jäsenen tulojen mukaan. Katso jäsenmaksutaulukko täältä.

Voit myös vain pyytää lisätietoa SKP:sta tällä samalla lomakkeella. Lähetämme sinulle esitteitä ja muuta
materiaalia puolueesta.

Tietosuojaseloste