Ajankohtaista

Jiri Mäntysalo on Kommunistinuorten puheenjohtaja
Suomen kommunistinen puolue
- 22.11.2020
Kommunistinuorten puheenjohtaja Jiri Mäntysalo osallistuu Kuuban Nuorten kommunistien liiton verkkotapahtumaan “Ideat, jotka ovat lippuja”. Mäntysalon mukaan paikallisia vallankumouksia on tärkeää visioida kansainvälisesti. 
Suomen kommunistinen puolue
- 19.11.2020
SKP:n johtonelikko keskustelee perjantaina 20.11. Porin kävelykadulla ajankohtaisesta poliittisesta tilanteesta mm. HX-hävittäjähankkeesta ja kerää satakuntalaisten toverien kanssa puolueen kannattajakortteja.
SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen vaatii Sanna Marinin hallitusta luopumaan HX-hävittäjähankkeesta
Suomen kommunistinen puolue
- 18.11.2020
Porissa kokoustetaan ja keskustellaan HX-hävittäjistä. SKP:n puheenjohtaja Väisäsen mukaan nyt vahvistetaan toimia, joilla estetään Sanna Marinin hallituksen suunnitelmat ostaa uusia hyökkäyshävittäjiä.  
Suomen kommunistinen puolue
- 17.11.2020
Ulla Klötzer puhuu lauantaina 21.11. Rauhan Webinaarissa. Klötzerin mukaan Euroopan ja Suomen politiikan militaristisen kehityksen pysäyttäminen on äärimmäisen kiireinen ja valtava haaste, joka vaatii laajaa yhteistyötä sekä kotimaassa, että muun Euroopan kanssa. 
Suomen kommunistinen puolue
- 16.11.2020
Rauhanaktivisti Agneta Norberg puhuu englanninkielisessä rauhan vastavirtatapahtumassa verkossa lauantaina 21.11. Norberg uskoo, että tavalliset ihmiset lähtisivät rauhantyöhön mukaan jos oivaltaisivat paremmin tilannetta.