Ajankohtaista

Kuvassa SKP:n ehdokkaita Tampereelta.
Suomen kommunistinen puolue
- 14.05.2021
Kaikkien Suomen kommunistisen puolueen ehdokkaiden numerot löytyvät nyt puolueen sivuilta. Käy katsomassa oman kuntasi ehdokkaat ja laita numero muistiin. Ennakkoäänestys alkaa jo 26.5. silloin on ensimmäinen mahdollisuus äänestää kommunisteja näissä kuntavaaleissa.
Suomen kommunistinen puolue
- 06.05.2021
Sipilän hallituksen sote-esityksen kaatuminen perustuslain vastaisena on pakottanut Marinin hallituksen välttämään samoja virheitä. Nyt tekeillä olevaan sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseen ei liity enää valinnanvapausmallia ja laajoja kokonaisulkoistuksia eikä kolmen miljardin säästötavoitteita.
Kultahipuilla koristeltu jälkiruoka-annos.
Suomen kommunistinen puolue
- 06.05.2021
Kuntien palveluihin, rakentamiseen, kaavoitukseen ja hankintoihin liittyy monenlaisia riskejä korruptiosta. Niitä on lisännyt kilpailuttaminen ja yhtiöittäminen sekä päätöksenteon keskittäminen, valmistelun vähäinen julkisuus ja asioiden siirtäminen liikesalaisuuksien piiriin.
Nainen puhuu megafoniin.
Suomen kommunistinen puolue
- 06.05.2021
Asukkailla on halua ja tietoa vaikuttaa oman asuinalueensa ja kotikuntansa asioihin. Mahdollisuuksia siihen tulee lisätä sen sijaan, että keskitetään päätösvaltaa pormestarimallilla, sote-maakunnissa tai esimerkiksi kaavoituksessa. Kuntien tulee olla myös työpaikkademokratian edelläkävijöitä.
Kaksi lasta katsoo jouluikkunaa.
Suomen kommunistinen puolue
- 06.05.2021
Jokaisella lapsella on oikeus laadukkaaseen varhaiskasvatukseen ja opetukseen riippumatta perheen tulotasosta ja asuinalueesta. Kun lapsi kasvaa nuoreksi ja siirtyy opiskelijaksi, on huolehdittava paikan löytymisestä toisen asteen oppilaitoksessa myös silloin, kun peruskoulutuksen suorittaminen viivästyy.