Ajankohtaista

Jp ja Petra
Suomen kommunistinen puolue
- 03.12.2019
Finlands kommunistiska parti begär ditt stöd. Genom att skriva under FKP:s stödjarekort stöder du det, att Finlands kommunistiska parti som ett registrerat parti kan erbjuda ett radikalt vänsteralternativ till den nuvarande politiken.
foto J Escanilla
Tuotu Kirjoitus vanhasta järjestelmästä
- 14.03.2015
Jeannette Escanilla skriver, att vi kan inte låta de borgerliga partiernas liberala feministiska retorik bestämma över vad verklig jämställdhet betyder
bild J Escanilla
Vastavirta-festivaali
- 01.10.2014
Jeannette Escanilla, Vänsterpartiet Sverige, säger i Vastavirta-festival i Helsingfors, att vår väg framåt är En enad vänster i Europa och i Norden som också är av mycket stor betydelse för en rättvis utveckling och minskade klassklyftor.
foto FKP arkiv
skp:n sihteeristö
- 06.11.2013
Alla barn bör ha en subjektiv rätt att lära sig det andra inhemska språket En gemensam grundskola för alla genomfördes i Finland på 70-talet.
Tuotu Kirjoitus vanhasta järjestelmästä
- 05.07.2013
Felles uttalelse fra konferanse i Tromsø 15. og 16. juni 2013 holdt av kommunistpartiene i Russland, Finland og Norge. (Norges Kommunistiske Parti NKP), Finlands Kommunistiske Parti (SKP) og Den russiske føderasjons Kommunistiske Parti (KPRF)).