Ajankohtaista

Jiri Mäntysalo ottaa itsestään selfietä.
Suomen kommunistinen puolue
- 10.08.2022
SKP:n varapuheenjohtaja Jiri Mäntysalo ei näe, että hallituksen lakiesitys työsopimuslain muuttamisesta saavuttaisi sille asetetut tavoitteet. Työntekijöiden asema voi heikentyä kun lainvalmistelussa työntekijöiden sijaan puolustetaan yrittäjyyden yhteiskunnallista statusta.
SKP:n edustajakokouksen puheenjohtajisto kuvattuna punatähden takaa.
Suomen kommunistinen puolue
- 05.08.2022
Kotkan edustajakokouksessa valitut pääsevät elokuussa työhön kun sekä poliittinen toimikunta että keskuskomitea aloittavat työnsä. Tehtävää riittää ja uudet jäsenet opettelevat rutiineja. Haastavista poliittisista kysymyksistä ei ainakaan tule pulaa.
SKP uusi ohjelma artikkelikuva
Suomen kommunistinen puolue
- 01.07.2022
SKP on julkaissut tänään uuden puolueohjelmansa. Ohjelmassa tehdään uusia arvioita yhteiskunnan ja maailman kehityksestä, jonka pohjalta kommunistisen puolueen poliittiset linjaukset määrittyvät.
Turkki ulos Kurdistanista mielenosoitus Helsinki 3.7.2021
Suomen kommunistinen puolue
- 30.06.2022
SKP tuomitsee Turkin ja Erdoğanin suuntaan rähmällään olon. Suomen ja Turkin sopimuksessa sanamuodot ovat laveita, ja mahdollistavat käytännössä hyvin monenlaisten Turkin hallitusta vastustavien voimien leimaamisen terroristeiksi.
SKP nuorisopoliittinen asiakirja 2022
Suomen kommunistinen puolue
- 30.06.2022
Suomen kommunistisen puolueen nuorisopoliittinen edustajakokousasiakirja Näkyvät, kuuluvat, vaikuttavat nuoret on julkaistu! Laaja asiakirja valmisteltiin yhdessä Kommunistinuoret ry:n kanssa ja se ohjaa puolueen nuorisopolitiikkaa alkaneella kolmen vuoden edustajakokouskaudella.

Euroopan vasemmisto

SKP on Euroopan vasemmistopuolueen jäsen.
Euroopan vasemmiston kotisivut (englanniksi): www.european-left.org
QuistioniEuroopan vasemmiston verkkojulkaisu (ranskaksi, englanniksi ja italiaksi): www.europeanleftmagazine.eu

 

Tapahtumat

Kommunistiblogi

Hornet hävittäjä lentää ilmassa.
Marko Korvela -
20.05.2022
Venäjän hyökkäys Ukrainaan on vahvistanut Suomessa ideologiaa, jota uskontotieteessä kutsutaan kansalaisuskonnoksi. Pyhä isänmaa ja vapaus vaativat kansakunnan yhtenäisyyttä ja valmiutta uhrauksiin sen kohdatessa ikiaikaisen, saatanallisen vihollisen, kirjoittaa toimittaja Marko Korvela.
Suomen ja Naton liput rinnakkain.
Seppo Ruotsalainen -
13.04.2022
Finland should not give in to military alliances in this situation either. There is an opportunity to develop 'diplomatic creativity' in an even more active direction than hitherto, says Seppo Ruotsalainen. He sees this current situation as question of choice.
Suomen ja Naton liput rinnakkain.
Seppo Ruotsalainen -
12.04.2022
Miten Suomen ulkopolitiikkaa tulisi jatkaa nykyisestä vaiheesta eteenpäin? Oma vastaukseni on, että Suomen tulisi pyrkiä säilyttämään sotilaallinen liittoutumattomuutensa ja panostaa ristiriitojen lievittäjän rooliinsa, toteaa Seppo Ruotsalainen.

Tilaa Tiedonantaja

Tiedonantaja on SKP:n äänenkannattaja!

Ilmestyy 12 kertaa vuodessa paperilla ja diginä. Lue ja tilaa osoitteesta www.tiedonantaja.fi