Ajankohtaista

Arjo Suonperä eduskuntatalolla
Suomen kommunistinen puolue
- 18.01.2022
SKP:n keskuskomitean jäsen Arjo Suonperä kritisoi EU:n erilaisia veroja ja rahastoja koska niillä vahvistetaan kansanvallan vastaista kehitystä.
Jiri Mäntysalon aluevaalikuva 2022.
Suomen kommunistinen puolue
- 17.01.2022
Vantaalainen Jiri Mäntysalo esittelee keskuskomitean kokoukselle SKP:n rauhan ja ympäristöryhmän kärkialoitteen 2022 kansainvälisestä toiminnasta ja tapahtumasta. 
Suomen kommunistinen puolue
- 15.01.2022
Kainuulainen varapääluottamusmies Jonas Kettunen Kajaanista on ehdolla aluevaaleissa koska nykyiset sote-budjetit ovat riittämättömiä.
Kuvassa koronarokotteita.
Suomen kommunistinen puolue
- 15.01.2022
Suomen kommunistisen puolueen SOTE-työryhmä on tyytyväinen hallituksen määräaikaisesta lisäyksestä tartuntatautilakiin koskien työntekijän ja opiskelijan rokotussuojaa myös Covid-19 eli koronavirusrokotteen osalta.
Liisa Taskinen
JP Väisänen
- 10.01.2022
SKP:n keskuskomitean kokous 29.-30.1. saa käsiteltäväkseen päivitetyn luonnoksen SKP:n puolueohjelmasta. Puolueen varapuheenjohtaja Liisa Taskinen kutsuu piirit ja osastot mukaan osallistumaan ohjelmatyöhön.

Euroopan vasemmisto

SKP on Euroopan vasemmistopuolueen jäsen.
Euroopan vasemmiston kotisivut (englanniksi): www.european-left.org
QuistioniEuroopan vasemmiston verkkojulkaisu (ranskaksi, englanniksi ja italiaksi): www.europeanleftmagazine.eu

 

Tapahtumat

Kommunistiblogi

Marko Korvela -
21.12.2021
Toimittaja Marko Korvela kirjoittaa uusimmassa blogitekstissään, että nostamme miljardöörejä ja heidän kalliita tempauksiaan esikuviksemme vaikka juuri ökyrikkaiden elämäntapa tuhoaa eniten.
JP Väisänen -
28.10.2021
SKP:n puheenjohtaja JP Väisänen ehdotti Helsingissä rauhanmielenosoituksessa, että torpataan HX-hävittäjähanke ja Irvistetään Natolle koska rauha maistuu paremmalta.
JP Väisänen
JP Väisänen -
22.10.2021
SKP:n puheenjohtaja JP Väisänen väitti Espoossa, että käsillä on uusi ympäristön ja rauhan yhteistyön aika. Aktivistien vaatimus hätätilan julistamista pitää Väisäsen mukaan ottaa todesta militarismi torjua.

Tilaa Tiedonantaja

Tiedonantaja on SKP:n äänenkannattaja!

Ilmestyy 12 kertaa vuodessa paperilla ja diginä. Lue ja tilaa osoitteesta www.tiedonantaja.fi