Ajankohtaista

Miguel López, SKP:n varapuheenjohtaja,
Suomen kommunistinen puolue
- 23.09.2019
SKP:n varapuheenjohtaja Miguel López suomii ministeri Krista Kiurun vanhuspalvelupolitiikkaa siitä, että se budjetoi iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen suunnilleen saman summan mitä yhden Hornetin ikkunat maksavat.
Suomen kommunistinen puolue
- 20.09.2019
SKP kutsui Kiinan kommunistisen puolueen keskuskomitean kahdenväliseen tapaamiseen. Molempien puolueiden delegaatiot tapasivat perjantaina 20.9. Helsingissä kahdenvälisessä tilaisuudessa. Ajankohtainen poliittinen tilanne ja puoluesuhteet olivat esillä keskusteluissa.
Humanitén festivaali on Ranskan suurin ulkoilmatapahtuma ja houkuttaa paikalle myös nuoret.
Suomen kommunistinen puolue
- 14.09.2019
SKP:n pääsihteeri Tiina Sandberg mukana Ranskan kommunistien lehtijulassa "Humanité:ssa" sekä perustamssa Euroopan vasemmistolle fasisminvastaista työryhmää.
Tiedonantaja
Suomen kommunistinen puolue
- 12.09.2019
Lokakuun viimeisenä viikonloppuna 26.10. kokoonnutaan Jyväskylään juhlistamaan Tiedonantajan 50-vuotista taipaletta. Koska kyseessä on yhteiskunnallisesti aktiivinen julkaisu, ei juhlissa keskitytä kakun syöntiin, vaan tiukkaan yhteiskunnalliseen debattiin. Tule mukaan!
Suomen kommunistinen puolue
- 11.09.2019
SKP viedään takaisin puoluerekisteriin. Puheenjohtaja JP Väisänen kerää ensimmäiset kannattajakortit 26.10 Jyväskylässä Tiedonantajafestivaalilla.

European left

SKP on Euroopan Vasemmistopuolueen jäsen.
Lue Euroopan Vasemmiston manifesti (englanniksi): www.skp.fi/artikkelit/manifesto-party-european-left-el
Euroopan Vasemmiston kotisivut (englanniksi): www.european-left.org

 

Tapahtumat

Kommunistiblogi

JP (Juha-Pekka) Väisänen, Pride, Seta, liike, bisnes,
Suomen kommunistinen puolue -
27.06.2019
SKP:n puheenjohtaja JP Väisänen kritisoi Setaa kehityksestä, jossa liikkeen yhteiskunnallisen vaikuttamisen resurssit ovat vähentyneet. Väisänen kiitti Pride-yhteisöä uudesta osallistumisen kulttuurista vaikkakin kummeksui yhteisöä sokeasta bisneshypetyksestä.
HX hävittäjähankinta, Rinteen hallitus, Rauhanliike, JP (Juha-Pekka) Väisänen,
Suomen kommunistinen puolue -
03.06.2019
SKP:n puheenjohtaja JP Väisänen on tyytymätön Rinteen hallitusohjelman linjaukseen hankkia HX-hävittäjiä. Väisäsen mielestä vasemmistolaisessa, uskottavassa ja itsenäisessä puolustuspolitiikassa ei tarvita HX-hävittäjiä
Marko Korvela, kommunistiblogi, Kommunismi ei toimi
Marko Korvela -
28.05.2019
Väitetään, että kommunismi ei toimi, mutta pitääkö se paikkaansa? Tätä kysymystä pohtii toimittaja-muusikko ja militantti vallankumouksellinen Marko Korvela.

Tilaa Tiedonantaja

Tiedonantaja on SKP:n äänenkannattaja!

Ilmestyy 12 kertaa vuodessa paperilla ja diginä. Lue ja tilaa osoitteesta www.tiedonantaja.fi