Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 13.09.2024

Ensisijaiset välilehdet

Perjantai 13. syyskuu 2024

  • 11:00 - 15:00
    Vesanka, Jyväskylä
    DSL:n opintokeskuksen Marx-opiston kesätapaaminen

    DSL:n opintokeskuksen Marx-opiston kesätapaamisessa puhaltaa tänä vuonna uusia tuulia. Tapaaminen pidetään uudessa paikassa Vesalan leiri- ja toimintakeskuksella Jyväskylässä aiempaa syksymmällä 13.-15.9.2024. Marx-opisto on viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat opiskella taitoja toimia luokkatietoisessa työväenliikkeessä, eikä osallistumiseen edellytetä aikaisempia opintoja marxilaisuudesta.

    Organisoimme kimppakyytejä kaikille kyytiä tarvitseville Jyväskylän matkakeskukselta leiri- ja toimintakeskukselle – kerro ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä, jos tulet Jyväskylään junalla tai bussilla ja tarvitset jatkokyytiä Vesalaan. Jos haluat mennä lähemmäs Vesalaa joukkoliikenteellä, Jyväskylän matkakeskukselta pääsee paikallisbussilla Humalamäki L -pysäkille, josta on leiri- ja toimintakeskukselle vajaan 2 kilometrin kävelymatka. Vesalan leiri- ja toimintakeskus on esteetön ja sieltä löytyy myös mm. sukupuolineutraali wc. Tarkemmat paikan tiedot täällä!

    Ilmoittaudu mukaan viim. 30.8. täällä!

    Viimeinen ilmoittautumisen peruuttamispäivä on 6.9. Sen jälkeen on selvitettävä peruminen Jari Karttuselle (040 573 9314) tai veloitamme kurssimaksun.

    Kurssimaksu 80 euroa sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut, ja se laskutetaan jälkikäteen. Yhden hengen huoneesta 15 euron lisämaksu. Opintoseteliin oikeutetut (työttömät, maahanmuuttaneet, eläkeläiset) kirjaavat osallistumisensa paikan päällä eikä laskua näin ollen lähetetä. DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut – matkalaskulomakkeen voi täyttää paikan päällä tai verkossa.

    Opiston kesätapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan.

    Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen (040 573 9314, jari.karttunen@desili.fi).

    Tervetuloa opiskelemaan ja viettämään hyvää aikaa!

    https://www.desili.fi/ajankohtaista/marx-opiston-kesatapaaminen-jyvaskyl...