Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 04.09.2023

Ensisijaiset välilehdet

Maanantai 4. syyskuu 2023

  • 18:00
    Karkkila
    Työn päivä 2023: Puhetta työelämästä ja ay-joukkovoimasta
    Taustaväreinä keltainen ja punainen liukuväreinä, Työn päivän logo sekä Karkkilan tapahtuman tietoja.

    Mihin ja millaista ay-toimintaa tarvitaan? Työn päivän 4.9. keskustelutapahtuma Karkkilan Kansantalolla (Helsingintie 54) ja etänä Zoomissa klo 18 alkaen!

    Ay-aktiiveilla on aloitteita liikkeen voimistamiseksi ja uusien merkittävien saavutusten aikaansaamiseksi, mutta miten ne voidaan saada toteutukseen käytännössä? Tehtävät ovat isoja, kuten työelämän epäkohtien ratkaiseminen, pienituloisten toimeentulon kohentaminen, johtamis- ja työilmapiiriongelmiin vastaaminen, palkkatasa-arvon toteuttaminen sekä työntekijävastaisen hallituspolitiikan torjuminen.

    Ay-liikkeessä yhteinen tavoite on saada järjestäytymisaste runsaaseen nousuun sekä yhä uusia jäseniä. Miten liittojen työtä ja paikallistoimintaa kehitetään monipuolisemmaksi ja kiinnostavammaksi? Valtava rooli on jäsenhankinnalla sekä ay-toimijoiden ja luottamushenkilöiden omalla aktiivisuudella. Monissa tapauksissa nuoret eivät ole liittyneet liittoon, kun sen mahdollisuudesta ei ole kukaan kertonut.

    Osallistua voit myös Zoomissa: https://us06web.zoom.us/j/82085272775

    Tervetuloa!

    Työn päivää vietetään monissa maissa nimellä Labour Day syyskuun ensimmäisenä maanantaina. Lue lisää Työn päivän ja Labour Dayn taustasta.