Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 14.09.2022

Ensisijaiset välilehdet

Keskiviikko 14. syyskuu 2022

 • 15:00
  Ympäristö vaatii rauhaa - Hankkeen ja marraskuun tapahtuman suunnittelupalaveri

  SKP:n rauhan- ja ympäristöryhmät sekä Demokraattinen sivistysliitto kutsuvat rauhan- ja ympäristöjärjestöjä sekä aktivisteja suunnittelemaan ja tekemään yhteistoimintaa rauhan ja ympäristön teemoilla. Tutustu Ympäristö vaatii rauhaa -nettisivuihin ja seuraa Instagramissa ja Facebookissa!

  Aloitteenamme on koota nykyistä paremmin yhteen rauhan ja ympäristön puolesta toimivia järjestöjä ja aktivisteja Suomessa ja kansainvälisesti Ympäristö vaatii rauhaa -nimellä kulkevaan hankkeeseen, jonka valtakunnallisena ja kansainvälisenä tapahtumana pidetään hybridiviikonloppu 19.-20.11. Tampereella, Työväenmuseo Werstaan auditoriossa, sekä verkossa Zoomissa.

  Rauhanliikkeen ja ympäristöliikkeen tiiviimmän yhteistyön tarve on tullut esiin muun muassa aktivistien keskinäisissä keskusteluissa sekä tarkastaeltaessa Suomea ja koko maailmaa lähestyviä uhkia.

  Tervetuloa Zoom-suunnittelupalaveriin keskiviikkona 14.9. klo 15 alkaen!

  Mukaan Zoom-linkillä: https://us06web.zoom.us/j/89407856415

  Lisätietoja hankkeesta, tapahtumasta ja palaverista: koordinaattori Jiri Mäntysalo, jiri.mantysalo@desili.fi

 • 17:00
  Helsinki
  SKP:n Uudenmaan piirikomitean kokous

  Uudenmaan piirikomitea koolla klo 17 alkaen - kokouksessa alustaa SKP:n uusi puheenjohtaja Liisa Taskinen. Pöydällä mm. ajankohtaisen poliittisen toiminnan organisointi ja eduskuntavaalivalmistelut.

  skp.uusimaa@skp.fi