Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 07.08.2021

Ensisijaiset välilehdet

Lauantai 7. elokuu 2021

 • 10:00 - 13:00
  Hauho
  DSL:n Marx-opiston kesätapaaminen
  Takana kuva koivulehdistä ja -oksista sekä niiden päällä teksti 'Tervetuloa DSL:n Marx-opiston kesätapaamiseen 5.-8.8.2021!'.

  Tervetuloa mukaan DSL:n Marx-opiston kesätapaamiseen, joka järjestään Vähäjärven kurssikeskuksessa, Hauholla tällä kertaa nelipäiväisenä 5.-8.8.2021! Rosa Luxemburgin 150-juhlavuoden kunniaksi kesätapaaminen järjestetään Naiset Marxista -teemalla.

  Ilmoittaudu Marx-opiston kesätapaamiseen tästä: https://forms.gle/A2LzARu5rjqwyopq5

  Opiston alustajat kesätapaamisessa:

  Talvikki Koivu, teologian tohtori - ”Köyhyys ja yhteiskunnallinen eriarvoisuus raamatussa: kontekstuaalisen tulkinnan haasteet”
  Camilla Kantola, sosiologian tohtorikoulutettava - ”Marxilaisia ja Marxia lähellä olevia yhteiskuntateoreetikko- ja -filosofinaisia”
  Jari Karttunen, DSL:n pääsihteeri, valtiotieteiden tohtorikoulutettava - ”Thomas Sankara: Naisten vallankumous”
  Petra Packalén, Tiedonantajan päätoimittaja - ”Rosa Luxemburgin ajatukset osana 2020-luvun sosialismia”
  Marko Korvela, toimittaja - ”Identiteettipolitiikka”

  Marx-opisto on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset eväitä radikaaliin vasemmistolaiseen vaikuttamiseen ja haluat oppia lisää järjestötyöstä.

  Opiston kesätapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista.

  Kurssin osallistumismaksu on 80 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä.

  DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan.

  Mikäli et pääse kesätapaamiseen ja olet jo ilmoittautunut, niin peruutathan ilmoittautumisesi, sillä muutoin joudumme veloittamaan kurssimaksun.

  Lisätietoja antaa DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen (040 573 9314, jari.karttunen@desili.fi).