Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 14.10.2020
Eurooppalaisista rauhanaloitteista, aseidenriisunnasta ja kansalaisyhteiskunnan rauhanrakentamisen tulevaisuuden askelista keskustelevat Ritva Harle, Kate Hudson ja Agneta Norberg. Englannin kielinen keskustelu on osa Vastavirta-tapahtumia  ja se lähetetään verkossa. 
Kuvassa UPM:n Kaukaan tehdas tavella.
Suomen kommunistinen puolue
- 08.10.2020
Ay-liikkeen on oltava yhteiskunnassamme se taho, joka pysäyttää työnantajien kohtuuttomat vaatimukset,toteaa SKP:n Lapin piirijärjestö kannanotossaan. Nyt olisi aika ulottaa TES-perusteinen minimipalkka myös aloille, joilla ei ole yleissitovaa valtakunnallista työehtosopimusta.
Suomen kommunistinen puolue
- 06.10.2020
SKP:n käynnistämän Unmask Green Imperialism -kampanjan tavoitteena on tehdä näkyväksi paikallisesti ja maailmanlaajuisesti tapahtuvaa vihreää imperialismia sekä toimia yhdessä ympäristön ja ilmaston tilasta huolestuneiden kanssa radikaalin ympäristöpolitiikan puolesta. DSL:n opintomateriaalit antavat evästystä vihreän imperialismin käsitteen lähestymiseen.
Vastarinnan viesti mediaseminaari 2020
Suomen kommunistinen puolue
- 01.10.2020
Vastarinnan viesti! -Tiedonantajan mediaseminaari järjestetään Helsingissä tulevana lauantaina 3. lokakuuta. Lehden päätoimittaja Petra Packalén kokee seminaarin tärkeimmäksi työksi tavoitteiden asettamisen Tiedonantajan voimistamiseksi.
Suomen kommunistinen puolue
- 30.09.2020
Eri kansalaisyhteiskunnan toimijat yhdessä Demokraattisen sivistysliiton, Euroopan vasemmiston, SKP: ja Tiedonantajan kanssa avaavat edistyksellistä keskustelua ja vastavirtaista ajattelua rauhasta, kulttuurista ja ympäristöstä.