Ajankohtaista

Díaz-Canel marssii kadulla Kuubassa protestien aikaan
Suomen kommunistinen puolue
- 13.07.2021
Kuubassa viime päivinä nähdyt protestit kertovat siitä äärimmäisen vaikeasta tilanteesta, jonka USA:n jo lähes 60 vuotta jatkunut kauppasaarto on saanut aikaan, toteaa Suomen kommunistisen puolueen pääsihteeri Tiina Sandberg.
Bannerikuvassa teksti 'Nyt on aika siirtyä 6 tunnin työpäivään!'.
Suomen kommunistinen puolue
- 12.07.2021
Viimeisimmät hyvät kokemukset työajan lyhentämisestä ovat kuuluneet Islannista. 2500 työntekijää koskeneen neljän vuoden kokeilun tuloksista kävi ilmi, että tuottavuus joko parani tai pysyi ennallaan kokeilussa mukana olleissa työpaikoissa. Työntekijät kertoivat stressitilansa vähentyneen ja he kokivat, että lyhyempi työaika pienensi burnoutin riskiä. Lisäksi raportoitiin kohentuneesta terveydestä ja työhyvinvoinnista.
Takana kuva koivulehdistä ja -oksista sekä niiden päällä teksti 'Tervetuloa DSL:n Marx-opiston kesätapaamiseen 5.-8.8.2021!'.
Jiri Mäntysalo
- 10.07.2021
Tervetuloa mukaan DSL:n Marx-opiston kesätapaamiseen, joka järjestetään Vähäjärven kurssikeskuksessa, Hauholla tällä kertaa nelipäiväisenä 5.-8.8.! Rosa Luxemburgin 150-juhlavuoden kunniaksi kesätapaaminen järjestetään Naiset Marxista -teemalla.
Translippu liehuu Kampin kauppakeskuksen edessä Narinkkatorilla.
Tiina Sandberg
- 01.07.2021
Solidaarisuus ei ole hyväntekeväisyyttä tai laupeutta. Se on sen ymmärtämistä, että iskut yhtä vähemmistöä tai sorrettua ryhmää vastaan ovat iskuja kaikkia vastaan ja niihin voidaan vastata vain pitämällä rivit yhtenäisinä. Transihmisten oikeudet ovat meidän kaikkien asia.
Nainen pitää kylttiä Pride mielenosoituksessa. Kyltissä lukee unkariksi "Enemmän orgasmeja, vähemmän natseja".
Suomen kommunistinen puolue
- 29.06.2021
Unkarin ns. homolait kieltävät homoseksuaalisuutta tai sukupuolenvaihdosta kuvaavan sisällön jakamisen alaikäisille. Tämä on hallitsevan Fidesz-puolueen vaalitemppu, jolla se kalastelee ääniä 2022 eduskuntavaaleista. Euroopan vasemmisto tuomitsee ihmisoikeuksilla leikittelyn.