Home >> Kysymykset >> Tavalliselle tallaajalle SKP:n materiaali ja sanoma ovat turhan vaikeita. Muutenkin fiilis on monest...
10.12.2014

Tavalliselle tallaajalle SKP:n materiaali ja sanoma ovat turhan vaikeita. Muutenkin fiilis on monesti ei-sanomaa. Miksette lähtisi ensi vaaleissa positiivisella sanomalla, ei vastustamalla kaikkea mahdollista? Itse äänestän SKPta joka tapauksessa, mutta tarjoamalla ratkaisuja vastustamisen sijaan saattaisi muutkin innostua. Tsemppiä!

Kiitos kannustuksesta ja vinkeistä.

Syksyn kuntavaalien valmistelut on SKP:n osalta aloitettu jo useissa kunnissa katugallupilla. Kysymme, mitä ihmiset haluavat muuttaa tai vaikkapa puolustaa. Kyselyn yhteenvetojen pohjalta teemme aloitteita, ei vain vaaliohjelmiin vaan myös toimintaan. Näihin keskusteluihin kannattaa tulla mukaan - auttamaan myös viestimme selkiyttämistä.

Valtakunnallisesti vaalivalmisteluja käynnistämme 14.4. Helsingissa pidettävässä Vaihtoehtoisessa kuntafoorumissa, jonka valmistelun lähtökohtana on demokraattisen hyvinvointikunnan rakentaminen vaihtoehtona jättikokoisille markkinakunnille.

Takaisin listaan