Home >> Artikkelit >> SKP:n puheenjohtajat ja pääsihteeri koolla Malmilla 14.10.2022

SKP:n puheenjohtajat ja pääsihteeri koolla Malmilla 14.10.2022

13.10.2022 - 16:15
  • Tiina Sandbeg, Liisa Taskinen, Mervi Grönfors ja Jiri Mäntysalo poseeraavat tultuaan valituiksi SKP:n johtoon Kotkassa 12.6.2022.

Suomen kommunistisella puolueella on edessään kiireinen kevät täynnä toimintaa. Edessä ovat niin eduskuntavaalit kuin monet poliittiset kamppailut Sote-uudistuksen vaikutuksista maailman tilanteeseen. Sodan ja rauhan kysymykset nousevat yhä tärkeämmiksi, energiaköyhyys uhkaa monia, talous ajautuu kohti lamaa ja ympäristön tilaa pitäisi ryhtyä kohentamaan välittömästi. Tässä kaikessa riittää tekemistä.

SKP:n puheenjohtaja Liisa Taskinen, varapuheenjohtajat Mervi Grönfors ja Jiri Mäntysalo, sekä pääsihteeri Tiina Sandberg keskittyvät 14.10. näihin kysymyksiin ja pohtivat miten niihin tartutaan vielä loppu vuonna ja etenkin 2023. Tapaamisen ja sen keskustelujen pohjalta edetään ensin poliittisen toimikunnan esityksillä keskuskomiteaan ja siitä sitten konkreettisiin toimenpiteisiin. Tässä vaiheessa on vielä hyvin aikaa myös esittää asioita, joita piirijärjestöt tai osastot haluavat saada puolueessa käsiteltäviksi tai nostaa painopisteinä esiin ensi vuoden toiminnassa.

Keskuskuskomitea kokoontuu seuraavan kerran 19.-20.11.2022 Tampereelle. Kokouksen teemana ovat SKP:n rauhan- ja ympäristöasiakirjat. Niiden teemoja käsitellään Ympäristö vaatii rauhaa -tapahtuman keskusteluissa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki näistä aiheista kiinnostuneet ja siihen osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä, mikäli kalenteri ei anna periksi matkustaa viikonlopuksi Tampereelle. 

Lisätietoja, ideoita tai kommentteja voi laittaa tulemaan osoitteella skp@skp.fi

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Ajankohtaista