Home >> Artikkelit >> SKP:n ehdokkaat Maailma kylässä festivaalilla

SKP:n ehdokkaat Maailma kylässä festivaalilla

24.05.2019 - 08:45
(updated: 24.05.2019 - 09:43)
  • Maailma kylässä, SKP, Punainen teltta

Tulevaan vaaliviikonloppuun 25.-26.5. kannattaa hakea vauhtia Maailma Kylässä festareilta Helsingin Kaisaniemen puistosta. Suomen kommunistisella puolueella on festareilla on SKP:n punainen teltta.

- Nyt meillä on oikein lupa tehdä näkyvää ja mukaan kutsuvaa politiikkaa siellä missä ihmisetkin ovat., sanoo SKP:n puheenjohtaja  JP (Juha-Pekka) Väisänen.

Maailma kylässä festivaalit järjestetään Helsingissä Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla 25.-26.6. Tarjolla on musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, herkullista ruokaa, monipuolista tekemistä - ja SKP:n teltta. SKP on yksi 400 näytteilleasettajasta. Mukana on myös 59 ruokamyyjää. SKP on  mukana festareilla puolueena  poliittisin tunnuksin.

- Olemme olleet toki festareissa mukana sen historian alusta asti mm Spartacus-säätiön teltalla erilaisia kehitysyhteistyön hankkeita esittelemässä. Tänä vuonna Maailma kylässä festivaalin teema on ilmaston muutos ja siihen meillä kommunisteilla on paljon yhteistä sanottavaa luonnonsuojelijoiden ja ympäristöaktivistien kanssa, jotka vaativat ilmastonmuutosta politiikan kärkeen ja esittävät radikaaleja vaatimuksia systeemin muuttamiseksi, kertoo SKP:n Väisänen

Politiikkaa punaisella teltalla

SKP:n EU-vaaliehdokkaat tuovat festareille keskusteluun SKP:n aloitteet rauhanpolitiikasta, työnjakamisesta ja perusturvan tarpeesta. Festivaaliviikonloppu on myös europarlamenttivaalien viikonloppu. SKP:n punaisella teltalla tapaa ehdokkaita ja teltasta tulee  hyvä paikka kohdata uusia ihmisiä ja morjestaa tuttuja tovereita.

- Maailna kylässä on mulle ennenkaikkea solidaarisuuden ja kehitysyhteistyön juhlafestarit. Olen täysin puolueellisesti kehittyvien maiden työläisten puolella. ja aion olla teltalla molempina päivinä aamusta iltaan. On kaikkien - myös porvarien etu, että työ luo hyvinvointia. Kehittyvät maat tarvitsevat tukea. Suomi on sitoutunut YK:n tavoitteeseen nostaa kehitysyhteistyön määrärahat 0,7 % bruttokansantuotteesta ja osallistumaan yhteistyöhön kehittyvien maiden talouden ja kansalaisyhteiskunnan rakentamiseen, sanoo Väisänen

- Maailman politiikasta innostuneena osallistun 25.-26.5. SKP:n Punaisella teltalla Maailma kylässä festivaaliin. Festarit täyttävät 20-vuotta. Globaalin vastuun politiikkaan keskittyvän tapahtuman tämän vuoden pääteema on ilmastonmuutos. Ympäristökriisin lisäksi mielestäni toinen akuutti globaali asia on työläisten toimeentulo. On kaikkien maiden työläisten etu ja oikeus, että me työläiset voimme itse omalla työllämme rakentaa omaa ja perheidensä perusturvaa, sanoo SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen

Löydä tiesi teltalle

Tervetuloa SKP:n punaiselle teltalle tapaamaan EU-vaaliehdokkaita, ostamaan marxilaista kirjallisuutta ja hiilineutraaleja arpoja sekä keskustelemaan ajankohtaisesta politiikasta. SKP:n telttapaikka on J421 ja teltta löytyy Kaisaniemen puistokujalta FIDA second-hand telttaa vastapäätä.

SKP:n EU-vaaliehdokkaat teltalla

SKP:n EU-vaaliehdokaat ovat tavattavissa seuraavassti

Lauantaina 25.5.

Tiina Sandberg ehdokas numero198 klo 9-21

Anneli Korhonen ehdokas numero191 ko 10-12

Yrjö Hakanen ehdokas numro 185 klo 12-14

Heikki Ketoharju ehdokas numero 190 klo 13-15

Jari Karttunen ehdokas numero 188 klo 14-16

Petra Packalén ehdokas numero 196 klo 16-18

Arjo Suonperä ehdokas numero 200 klo 12-15

Sunnuntaina 26.5.

Jiri Mäntysalo ehdokas numero 195 klo 11-15

Anneli Korhonen ehdokas numero191 klo 11-13

Tiina Sandberg ehdokas numero 198 klo 13-17

Heikki Ekman ehdokas numero 183 klo 15-17

 

Punainen teltta on auki lauantaina klo 10-21 ja sunnuntaina klo 11-19. Tervetuloa!

SKP:n punainen teltta FB:ssä
 

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Ajankohtaista