Home >> Artikkelit >> Sekatyömies Ahokkaasta piirisihteeri

Sekatyömies Ahokkaasta piirisihteeri

14.08.2018 - 12:00
(updated: 14.08.2018 - 12:06)
  • Jukka Ahokas, Uudenmaan piirisihteeri, SKP,

Suomen kommunistisen puolueen Uudenmaanpiirillä on uusi piirisihteeri. Uudellamaalla Lapinjärvellä asuva Jukka Ahokas (50) on aloittanut 1.8. työt Uudenmaan piirisihteerinä. Ahokkaan löytää puoluetoimistolta Viljatie 4:sta silloin kun ei ole laajaa piiriä työstämässä. Aiemmin sekatyömies Ahokas on tehnyt raksahommia ja viimeksi toiminut mm. lähihoitajana.  

- Päätös hypätä mukaan poliittiseen työhön ei ollut vaikeaa, koska viimeaikaiset muutokset esimerkiksi vanhustyössä ovat konkretisoineet muutoksen tarpeen, sanoo Jukka Ahokas SKP:n Uudenmaan piirin uusi piirisihteeri. 

Uudenmaan piirijärjestön piirikomitean kokous on keskiviikkona 15.8. kello 18.00 Viljatien toimistolla. Kokouksen asialistalla ovat syksyn toiminnan keskeiset tapahtumat ja tavoitteet, Uudenmaan Näköala-lehden valmistelu, osallistuminen Vastavirta-festivaaliin ja SKP 100-juhlakonserttiin, edustajakokous- ja talousasiat sekä vaalivalmistelut. SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen alustaa kokouksessa syksyn poliittisista tavoitteista.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Ajankohtaista