Home >> Artikkelit >> Array >> Tule moikkaamaan tovereitamme Maailma kylässä -festivaaliin 25.-26.5.!

Tule moikkaamaan tovereitamme Maailma kylässä -festivaaliin 25.-26.5.!

23.05.2024 - 15:15
  • Teltan pöydällä astioissa rintamerkkejä ja tarroja sekä Ympäristö vaatii rauhaa -hankkeen ja Spartacus-säätiön esittelytaulut.

Lähiyhteisömme Spartacus-säätiö ja Demokraattinen sivistysliitto osallistuvat tulevan viikonlopun Maailma kylässä -festivaaliin Helsingin Suvilahdessa 25.-26.5. Säätiön teltta on ulkona Suvilahden kentällä ja DSL:llä on pöytä Kattilahallissa. Mukana molemmilla paikoilla on tovereitamme. Etenkin säätiön teltalla päivystäjinä on myös SKP:n eurovaaliehdokkaita, joiden kanssa voit tulla juttelemaan. Festivaali on avoinna yleisölle lauantaina klo 11-21 ja sunnuntaina klo 11-19.

Spartacus-säätiön teltalla on mahdollista kuulla ja keskustella yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tehtävästä työstä oikeudenmukaisuuden, solidaarisuuden, rauhan, ihmisoikeuksien ja ympäristön eteen Suomessa, Euroopassa ja globaalisti. 

Tähän työhön kutsumme myös sinut mukaan! Kuulemme mielellään myös ideoita ja ajatuksia toiminnan vahvistamiseksi. 

Myymme teltallamme kirjoja ja muita tuotteita sekä jaossa on myös erilaisia materiaaleja. Tervetuloa teltallemme! 

Spartacus-säätiö on vuonna 1989 rekisteröity säätiö, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea kommunistisen ja työväenliikkeen poliittista, opinto- ja tutkimus-, kulttuuri-, tiedotus- ja kansainvälistä toimintaa. 

Säätiö järjestää solidaarisuusprojekteja, tutkimus- ja opintoprojekteja sekä rahankeräyksiä. Säätiö ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Spartacus-säätiö on yleishyödyllinen yhteisö, joka ei harjoita kaupallista liiketoimintaa. 

Säätiöllä on kehitysyhteistyöhankkeita ja se on Fingon jäsenjärjestö. Spartacus-säätiöllä on myös Eurooppa-tiedotukseen liittyviä hankkeita. 

***

Demokraattinen sivistysliitto ry on vuonna 1986 perustettu vasemmistolainen sivistysjärjestö. Näytteilleasettajapisteellämme esittelemme toimintaamme, kerromme yhteistyömahdollisuuksista sekä myymme marxilaista ja työväenluokkaista kirjallisuutta.

Välineitä maailman ymmärtämiseen ja työkalut muutokseen on mahdollista löytää yhdessä opiskellen. DSL tukee elinikäisen oppimisen periaatteen mukaisesti vapaata sivistystyötä ja suunnitelmallista aikuisopiskelua, jonka tavoitteena on lisätä yhteiskunnallista tietoisuutta kansanvaltaisuuden edistämiseksi.

Liitto tukee kansalaisten omaehtoista perehtymistä rauhan, humanismin, demokratian ja sosialismin aatteisiin sekä niiden perustalta saavutettuun kulttuurin, tieteen, taiteen ja yhteiskunnan kehitykseen. DSL on Opintokeskukset ry:n jäsen ja ylläpitää omaa opintokeskusta.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Ajankohtaista