166
Tiina Sandberg

Pääsihteeri, ympäristösuunnittelija (AMK)
ikä 49
Puistola
Twitter: 
@TiinaMSandberg
Olen 48-vuotias kansalaisaktivisti ja Suomen kommunistisen puolueen pääsihteeri Helsingistä. Koulutukseltani olen ympäristösuunnittelija, AMK.
 
Poliittista kokemusta olen kerännyt toimimalla Helsingin kaupungin liikuntalautakunnan varajäsenenä edellisellä valtuustokaudella, Helsingin kaupungin asuntojen yhtiöiden hallituksissa ja vuokralaisdemokratiatoiminnassa, Asukasliiton järjestösihteerinä, Kuluttajariitalautakunnan vuokra-asiajaostossa, sekä Euroopan vasemmiston hallituksessa ja erilaisissa työryhmissä.
 
Olen kiinnostunut kestävän kehityksen mahdollisuuksien toteuttamisesta irtautumalla kapitalistisista rakenteista, sekä asuntopolitiikasta ja erilaisista ratkaisuista, joilla vähennetään eriarvoisuutta ja taataan ihmisille yhtäläiset mahdollisuudet yhteiskunnassamme niin taloudellisesti kuin sosiaalisestikin.
 
Sote-uudistuksen toteutuminen mahdollisimman kivuttomasti ja ihmisten elämää vähän haitaten on nyt täysin kiinni rahasta. Kamppailen siis jo nyt Soten rahoituksen ja siten siinä toimivien reilumpien työehtojen hyväksi.
 
Näiden lisäksi panostan ay-politiikkaan, jossa vaadin isompaa siivua työntekijöille työaikaa lyhentämällä ja palkkoja korottamalla. Yritysten voitoista on aika ottaa isompi osa työtätekevien haltuun.
 
Ammattiliitto: PAM

 

Ehdokkaat

Helsinki

Uusimaa

Varsinais-Suomi

Häme

Pirkanmaa

Keski-Suomi

Vaasa

Oulu

Lappi

Savo-Karjala

Kaakkois-Suomi