Home >> Tapahtumat >> Työn päivä 2023: Puhetta työelämästä ja ay-joukkovoimasta
04.09.2023

Työn päivä 2023: Puhetta työelämästä ja ay-joukkovoimasta

  • Taustaväreinä keltainen ja punainen liukuväreinä, Työn päivän logo sekä Karkkilan tapahtuman tietoja.

Mihin ja millaista ay-toimintaa tarvitaan? Työn päivän 4.9. keskustelutapahtuma Karkkilan Kansantalolla (Helsingintie 54) ja etänä Zoomissa klo 18 alkaen!

Ay-aktiiveilla on aloitteita liikkeen voimistamiseksi ja uusien merkittävien saavutusten aikaansaamiseksi, mutta miten ne voidaan saada toteutukseen käytännössä? Tehtävät ovat isoja, kuten työelämän epäkohtien ratkaiseminen, pienituloisten toimeentulon kohentaminen, johtamis- ja työilmapiiriongelmiin vastaaminen, palkkatasa-arvon toteuttaminen sekä työntekijävastaisen hallituspolitiikan torjuminen.

Ay-liikkeessä yhteinen tavoite on saada järjestäytymisaste runsaaseen nousuun sekä yhä uusia jäseniä. Miten liittojen työtä ja paikallistoimintaa kehitetään monipuolisemmaksi ja kiinnostavammaksi? Valtava rooli on jäsenhankinnalla sekä ay-toimijoiden ja luottamushenkilöiden omalla aktiivisuudella. Monissa tapauksissa nuoret eivät ole liittyneet liittoon, kun sen mahdollisuudesta ei ole kukaan kertonut.

Osallistua voit myös Zoomissa: https://us06web.zoom.us/j/82085272775

Tervetuloa!

Työn päivää vietetään monissa maissa nimellä Labour Day syyskuun ensimmäisenä maanantaina. Lue lisää Työn päivän ja Labour Dayn taustasta.

Tapahtumapaikka

Karkkilan Kansantalo & Zoom
Helsingintie 54
03600 Karkkila
FI