Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 28.10.2023

Ensisijaiset välilehdet

Lauantai 28. lokakuu 2023

  • 12:00
    Kerava
    Maahanmuuttaneiden työläisten asema - kotoutuminen Uudellemaalle

    Maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta puhuttaessa aina ääneen eivät pääse maahanmuuttaneet ja erilaisia taustoja omaavat ihmiset itse. Ihmisoikeuksien ja oikeudenmukaisuuden ohi päsmäröivät sekä rajoja kiinni vaativa äärioikeisto että heikompia palkkoja ja työehtoja ylläpitävät työnantajat ja päättäjät.

    Onko maahanmuuttaneiden osallisuuden lisäämisessä epäonnistuttu? Mitä kotoutumisen mahdollisuuksia Uudenmaan kaksikielisyys ja paikkakuntien monipuolisuus tarjoaa? Miten ay-liikkeessä on otettu maahanmuuttaneet työläiset mukaan ja miten ay-toiminta voisi toimia apuna työläisten luokkasolidarisuuden nostamisessa?

    SKP:n Uudenmaan piirijärjestön syysseminaarissa Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa lauantaina 28.10. klo 12-14 haetaan vastauksia näihin kysymyksiin.

    Puhumassa Uudenmaan liiton suunnittelupäällikkö Ulla-Mari Karhu, JHL:n maahanmuuttajatoiminnan asiantuntija Linda Savonen sekä SKP:n Uudenmaan piirijärjestön puheenjohtaja Jiri Mäntysalo.

    Syysseminaari järjestetään yhteistyössä DSL:n opintokeskuksen kanssa.

    Tervetuloa!

    Fb-tapahtumasivu

  • 13:00
    TORNIO
    Tiedonantajaa myydään Torniossa

    Politiikkaa puhutaan ja Tiedonantaja-lehteä myydään Torniossa Rajalla kauppakeskuksen edustalla lauantaina 28.10. noin klo 13 - 15.