Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 07.04.2022

Ensisijaiset välilehdet

Torstai 7. huhtikuu 2022

 • 12:00
  Vantaa
  Katukampanjaa Vantaan Tikkuraitilla

  Kommunistinuorten pk-seudun osasto ja SKP:n Vantaan kaupunkijärjestö katukampanjoivat Vantaan Tikkuraitilla torstaina 7.4. klo 12 alkaen. Tule allekirjoittamaan Komnuorten pk-seudun osaston vetoomus 6 tunnin työpäivänä kokeiluista sote-alalle pk-seudulla! Jaossa muun muassa Tiedonantajaa ja myynnissä käteismaksulla Rauha- ja Pax-rintamerkkejä 2 € / kpl. 

 • 16:00
  Suunnittelupalaveri rauhan ja ympäristön kärkitapahtumasta 2022

  SKP:n rauhanryhmä ja ympäristöryhmä kutsuvat rauhan- ja ympäristöjärjestöjä sekä aktivisteja suunnittelemaan ja tekemään yhteistoimintaa rauhan ja ympäristön teemoilla.

  Aloitteenamme on koota nykyistä paremmin yhteen rauhan ja ympäristön puolesta toimivia järjestöjä ja aktivisteja Suomessa ja kansainvälisesti Ympäristö vaatii rauhaa -työnimellä kulkevaan hankkeeseen, jonka ensimmäisenä tapahtumana voitaisiin pitää hybridiviikonloppu marraskuussa jossain päin Suomea sekä verkossa.

  Rauhanliikkeen ja ympäristöliikkeen tiiviimmän yhteistyön tarve on tullut esiin muun muassa aktivistien keskinäisissä keskusteluissa sekä tarkastaeltaessa Suomea ja koko maailmaa lähestyviä uhkia.

  Tervetuloa Zoom-suunnittelupalaveriin torstaina 7.4. klo 16 alkaen!

  Mukaan Zoom-linkillä: https://us06web.zoom.us/j/89733899199