154
Jiri Mäntysalo

koulutus- ja tiedotussihteeri
ikä 23
Vantaa
Twitter: 
@jirimantysalo

Ammatti: Demokraattisen sivistysliiton koulutus- ja tiedotussihteeri

 

Ammattiliitto: Pro

 

Luottamustoimet: SKP:n varapuheenjohtaja, SKP:n Uudenmaan piirijärjestön puheenjohtaja, Vantaan Rauhanpuolustajien puheenjohtaja, Ammattiliitto Pron edustajiston varajäsen, Vapaus valita toisin ry:n varapuheenjohtaja, paikallisen asukastoimikunnan jäsen

 

***

 

EU ei ole lunastanut lupauksiaan rauhan rakentamisesta tai ihmisoikeuksien turvaamisesta, vaan tukee palestiinalaisten kansanmurhaa tekevää Israelia, edistää militarismia, kohtelee pakolaisia julmasti sekä uusliberalistisella talousideologiallaan haluaa estää ihmisiä kurittavien markkinavoimien rajoittamista ja luo painetta julkisten palvelujen heikentämiseen markkinaehtoistamalla ja kilpailuttamalla.

Unionin rakenteet on perussopimuksista lähtien luotu hyödyttämään rikkaimpia ja isoja yhtiöitä. Kapitalismin tekohengittämiseen pyrkiminen ei johda ympäristökriisin torjuntaa edistäviin toimiin. Kauniin imagon alla olevasta EU:n luonteesta ja toiminnasta on paljon paljastettavaa sekä niille vaihtoehtoisia väyliä esitettäväksi. Siksi olen ehdolla kesäkuun eurovaaleissa SKP:n listalla. Toimimme osana Euroopan vasemmiston laajaa rintamaa toisenlaisen Euroopan puolesta.

EU ei ole koko Eurooppa tai synonyymi eurooppalaiselle yhteistyölle. Irtiottoa kapitalistisista raameista voidaan tehdä vasemmistolaisella näkökulmalla, jolloin siitä riippumattomien yhteistyöväylien kuten Euroopan neuvoston, pohjoismaisen yhteisön ja laajemmin YK:n roolia on mahdollista vahvistaa sekä tukea nykyistä isommalla mittakaavalla joukkoliikkeiden, kansalaisyhteiskunnan ja suoraan maiden välisiä suhteita.

Tule tekemään solidaarista kampanjaa meidän ja mun kanssa!

Ehdokkaat

Suomi