155
Petra Packalén

päätoimittaja
ikä 40
Tampere

Ehdokkaan blogi:

Twitter: 
@PetraPackalen

Ammatti: Tiedonantaja-lehden päätoimittaja

Ammattiliitto: Journalistiliitto

Luottamustoimet: Suomen kommunistisen puolueen poliittisen toimikunnan jäsen, Tampereen Seudun Osuuspankin edustajiston jäsen, Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n varapuheenjohtaja, Kustannusyhtiö TA-tiedon hallituksen jäsen, Spartacus-säätiön hallituksen jäsen, As. Oy. Näsirinteen puheenjohtaja, Tampereen vapaa-ajattelijoiden varapuheenjohtaja.

Sivutoiminen musiikkitapahtumien tuottaja ja dj.

Olen syväpunainen aktivisti aina työtä tekevien eli enemmistön puolella, rahan valtaa ja markkinataloutta, yksityistämistä ja uusliberalismia vastaan! Hyvinvointi koostuu yhdessä omistetuista, julkisista palveluista ja laajasta perusturvasta kaikille maassa asuville ja oleskeleville. Hyvinvointia kaikille luo myös hyvät työehdot ja niissä on lähdettävä jälleen laajentamisen tielle nykyisten heikennysten sijaan. Vain näin voidaan avata tietä kohti sosialismia, johon koko maailman on välttämätöntä siirtyä pelastaakseen luonnon ja ihmiskunnan.

Ay-liikkeen on noustava vaatimaan lisää oikeuksia työläisille ja oltava yhä aktiivisempi myös poliittisessa vaikuttamisessa.

 

Petran työhistoriaa:

2002 – 2007: sekatyöläinen (ravintola-ala, siivooja, keräilijä tukussa, tapahtumatuottaja, dj...)

2007 – 2016: postityöntekijä (Tre POK)

2016 - 2018: pääsihteeri, Suomen kommunistinen puolue

2018 -> päätoimittaja, Tiedonantaja

Ehdokkaat

Suomi