Home >> Kysymykset >> Miksi leikkaukset kohdistuu aina pienituloisiin? Reilua olisi että joku kerta leikataan sieltä mis...
10.12.2014

Miksi leikkaukset kohdistuu aina pienituloisiin? Reilua olisi että joku kerta leikataan sieltä mistä sitä todellista leikkaustarvetta olisi. On epäoikeudenmukaista viedä köyhiltä ne tuhkatkin pesästä. Tuet on ilmeisesti tarkoitus häivyttää kokonaan yhteiskunnasta, silloin elämisen perusraha pitäisi olla 750-1000 euroa että jotenkin tulisi toimeen. Vai onko tarkoituskin täyttää Suomen hautausmaat ihmisillä jotka eivät ole pysyneet yhteiskunnan oravanpyörässä?

Totta, leikkaaminen on kohdistunut kovimpana pienituloisiin ja rikkaimmat ovat päässeet kuin koira veräjästä. Tätä linjaa kokoomuksen Jyrki Katainen esittää jatkettavaksi myös uuden hallituksen kaudella. Nyt olisi tärkeää, että eduskunnan vasemmisto ei lähde siihen mukaan. Muutosta voidaan rakentaa ay- ja kansalaisliikkeiden joukkotoiminnalla. Tästä löytyy paljon opiksi otettavaa muualta Euroopasta ja maailmalta.

Takaisin listaan