Home >> Tapahtumat >> Tiedonantaja-festivaalin webinaari - Koronan vaikutus opiskelijoihin
13.04.2021

Tiedonantaja-festivaalin webinaari - Koronan vaikutus opiskelijoihin

Tiedonantaja-festivaali jatkuu opiskelija-aiheilla

Perinteinen lehtijuhla Tiedonantaja-festivaali sai tänä vuonna täysin uuden muodon! Pandemiatilanteesta johtuen festivaali on hajautettu ympäri maan ja järjestetään useina eri tapahtumina. Alkuvuodesta järjestetään vain webinaareja. Pääjärjestäjinä toimii Tiedonantaja, SKP ja SKP:n piirijärjestöt, Euroopan vasemmisto, DSL:n opintokeskus ja Kommunistinuoret.

Kaikille avoimet tapahtumat järjestetään Zoomilla ja suorat linkit mukaan pääsemiseen on tarjolla ennen tapahtumaa  Tiedonantajan verkkosivuilla ja somekanavilla. Tallenteet tapahtumista tulevat jälkikäteen lehden Youtube-kanavalle.

 

Webinaari 13.4. klo 17:00

Koronan vaikutus opiskelijoihin – ratkaisuja syveneviin ongelmiin

Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/95480687116
Meeting ID: 954 8068 7116

Koronaviruksen takia pitkään jatkuneet etäopinnot ja fyysisten kontaktien vähentyminen ovat rasittaneet opiskelijoiden terveyttä ja jaksamista. Haasteet mielenterveyden kanssa ovat kasvaneet korona-aikana ja nykyinen arki väsyttää monia. Miten yhteiskunnan tulee lähestyä asiaa ja millaisia ratkaisuja ongelmiin tulee tarjota juuri nyt, kun koronakriisi on vielä päällä?

Aiheesta alustamassa SAKKI ry:n puheenjohtaja Jutta Vihonen ja opiskelija, Kommunistinuorten Elmeri Karlsson. Keskustelua vetää Tiedonantajan päätoimittaja Petra Packalén. Järjestää Kommunistinuoret ja Tiedonantaja.

www.kommunistinuoret.fi

Tapahtumapaikka

webinaari Verkossa
FI