Home >> Tapahtumat >> SIIRTYNYT: Lyhyempi työaika - Helsinki seminaari
21.03.2020 - 22.03.2020

SIIRTYNYT: Lyhyempi työaika - Helsinki seminaari

 

Keskusteluja, aloitteita sekä visioita käytännön taisteluun lyhyemmän työajan puolesta - Seminaari siirretään syksyyn 2020.

21.-22. maaliskuuta Helsingissä, osoitteessa Katajanokanlaituri 4, järjestettäväksi suunniteltu Lyhyempi työaika - Helsinki-seminaari on päätetty siirtää syksyyn 2020 koronavirustilanteen vuoksi. Tiedotamme seminaarin uudesta ajankohdasta, kun tämä on selvillä.

Kaksipäiväisessä matalan kynnyksen seminaarissa paneudutaan työajan teemoihin. Seminaariin käydään monenlaisia ja moniäänisiä keskusteluja, esitetään aloitteita sekä pohditaan ja visioidaan työelämän tulevaisuutta Euroopassa. Kahden päivän aikana haetaan väyliä taisteluun lyhyemmän työajan puolesta ja mietitään, miten aihe voidaan nostaa yhteiseksi asiaksi ay-liikkeessä. Keskusteluja johdattelee työajan lyhentämisen argumentit ja tavoitteet.

Lyhyempi työaika - Helsinki-seminaarin järjestää Suomen kommunistinen puolue yhteistyössä Euroopan vasemmistopuolueen kanssa. Koko seminaarin ohjelma on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Tervetuloa toimimaan tulevaisuuden työelämän eteen! Tule mukaan Helsinki-seminaariin!

Seuraa Helsinki-seminaarin kuulumisia Facebookissa.

Ota seminaarin tili seurantaan myös Instagramissa.

Tapahtumapaikka

Helsingin työttömät
Katajanokanlaituri 4
Helsinki 00160
FI