Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 11.03.2023

Ensisijaiset välilehdet

Lauantai 11. maaliskuu 2023

 • 11:00 - 14:00
  Hauho
  DSL:n Marx-opiston talvitapaaminen

  Demokraattisen sivistysliiton Marx-opiston seuraava talvitapaaminen pidetään Vähäjärven kurssikeskuksella, Hämeenlinnan Hauholla 11.-12.3.2023. Ilmoittaudu viimeistään 27.2. täällä! Marx-opisto on viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa.

  Talvitapaamisen teemana on nykyinen maailmanjärjestelmä, alikehitys sekä taloudellisen ja poliittisen epäoikeudenmukaisuuden kysymykset. Puheenvuorojen ja keskustelujen kautta paneudutaan laajemmin siihen, miksi kapitalistinen maailma ei voi turvata työväenluokalle hyvinvointia ja oikeutta.

  Alustajina ovat Walter Fondo African Civil Societysta (alustus englanniksi) aiheenaan Etelä-Kamerun, Länsi-Afrikka ja Ranskan imperialistinen vaikutus alueella, sekä DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen aiheenaan fasismi.

  Kurssin osallistumismaksu on 50 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä.

  Peruuttaminen on tehtävä viimeistään 6.3., tai lähempänä selvittää ilmoittautumisen perumisen syy puhelimitse: 040 573 9314 (Jari Karttunen). Muutoin veloitamme kurssimaksun. Lisätietoja osoitteessa desili.fi/marxopisto sekä kysymällä DSL:n pääsihteeriltä Jari Karttuselta: jari.karttunen@desili.fi