Home >> Tapahtumat >> Infotilaisuus rauhan ja ympäristön kärkitapahtumasta SKP:n puoluejärjestöille, työryhmille ja jäsenille
24.02.2022

Infotilaisuus rauhan ja ympäristön kärkitapahtumasta SKP:n puoluejärjestöille, työryhmille ja jäsenille

SKP:n rauhanryhmä ja ympäristöryhmä kutsuvat rauhan- ja ympäristöjärjestöjä sekä aktivisteja suunnittelemaan ja tekemään yhteistoimintaa rauhan ja ympäristön teemoilla. Ajatuksena on lähteä järjestämään kansainvälistä hybriditapahtumaa marraskuulle 2022. Paikkakuntaa ei ole vielä päätetty.

Aloitteenamme on koota nykyistä paremmin yhteen rauhan ja ympäristön puolesta toimivia järjestöjä ja aktivisteja Suomessa ja kansainvälisesti. Rauhanliikkeen ja ympäristöliikkeen tiiviimmän yhteistyön tarve on tullut esiin muun muassa aktivistien keskinäisissä keskusteluissa sekä tarkastaeltaessa Suomea ja koko maailmaa lähestyviä uhkia.

Tervetuloa SKP:n puoluejärjestöille (piiri- ja aluejärjestöt, osastot), työryhmille ja jäsenille suunnattuun Zoom-infotilaisuuteen torstaina 24.2. klo 16-17, jossa kärkitapahtuman koordinaattorina toimiva Jiri Mäntysalo avaa ajatusta lisää ja kertoo aloitteen kuulumisista. Infotilaisuudessa on hyvä hetki kysyä ja keskustella aloitteesta ja tapahtumasta. Lisäksi on tärkeä puhua piirijärjestöjen ja toverien roolista tapahtuman suhteen.

Linkki Zoomiin: https://us06web.zoom.us/j/89597410568

Tapahtumapaikka

Zoom
FI