Home >> Artikkelit >> Allekirjoita SKP:n kannattajakortti

Allekirjoita SKP:n kannattajakortti

19.11.2020 - 13:15
(updated: 19.11.2020 - 13:25)

Suomen kommunistisen puolueen (SKP) johtonelikko; puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen, varapuheenjohtajat Liisa Taskinen ja Mervi Grönfors sekä pääsihteeri Tiina Sandberg keskustelevat perjantaina 20.11. Porin kävelykadulla ajankohtaisesta poliittisesta tilanteesta, HX-hävittäjistä, työn jakamisesta ja perusturvasta sekä keräävät klo 15-17 kävelykadulla puolueen kannattajakortteja. 

- Suomalaiselle monipuoluedemokratialle on eduksi, että perinteikäs SKP on rekisteröity puolue ja siten saa sille kuuluvan aseman ja näkyvyyden.  Allekirjoittamalla kannattajakortin tuet puolueen palauttamista puoluerekisteriin.  Se on ääni työtätekevien puolesta rahan valtaa vastaan, sanoo Suomen kommunistisen puolueen varapuheenjohtaja Liisa Taskinen 

Keskuskomitean kokous Porissa 

Suomen kommunistisen puolueen keskuskomitean kokous on 21.-22.11 Porissa, kulttuuritalo Anniksessa, Annankatu 6.  

Kokous alkaa lauantaina kello 10.45 ja siinä kuullaan mm. työryhmän esitys SKP:n päihdepoliittisesta julkilausumasta ja asiakirjasta, esitys edustajakokoukselle puolueen sääntömuutokseksi, päätetään kannattajakorttien keräämisen loppukiristä ja vauhditetaan kuntavaalivalmisteluja.

Kannattajakortti netissä

Klikkaa tätä linkkiä, lataa ja tulosta SKP:n kannattajakortti A4-koossa. 

Täytetyn kannattajakortin voi palauttaa osoitteella:

Tiina Sandberg
Suomen kommunistinen puolue
Viljatie 4 B 3. krs.
00700 Helsinki

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Ajankohtaista