Home >> Osuuskauppavaalit

Osuuskauppavaalit


Keväällä 2024 käydään osuuskauppavaalit kymmenessä osuuskaupassa. Alueelliset osuuskaupat muodostavat S-ryhmän. Vaaleissa valitaan kullekin osuuskaupalle sen sääntöjen ja vaalijärjestyksen mukaisesti edustajisto sekä edustajiston varajäsenet neljäksi vuodeksi.

 

Reilun osuuskaupan puolesta -lista HOK-Elannon vaalissa 10.-22. huhtikuuta

Äänestä sähköisesti täällä! Äänestysohjeet lähetetty osuuskaupan jäsenille postitse.

Osuustoiminnan ihanteet ovat tänäänkin ajankohtaisia, mutta Helsingin osuuskauppa Elanto on etääntynyt niistä. Huhtikuussa pidettäviin osuuskaupan edustajiston vaaleihin on muodostettu Reilun osuuskaupan lista, joka haluaa palauttaa osuustoiminnan juurilleen: kehittää edullista, ekologisesti kestävää ja reilua osuustoimintaa, jonka hallinnossa kuuluu jäsenten ja työntekijöiden ääni.

HOK-Elannon vaaleista ja Reilun osuuskaupan puolesta -listan asioista viestitään myös SKP:n Helsingin ja Uudenmaan piirijärjestöjen verkkosivuilla!

Reilun osuuskaupan puolesta -listalla on 40 ehdokasta: kommunisteja, muita vasemmistolaisia, punavihreitä ja sitoutumattomia. Ehdokkaitamme voit äänestää numeroilla 941-980.

Katso täältä listan ehdokkaat ja numerot sekä tutustu vaaliohjelmaan!

 

Reilun muutoksen ääni

Anna äänesi työväen ja kuluttajien osuustoimintaliikkeen ihanteiden, lähikaupan ja reilun osuustoiminnan puolesta!

Edustajiston vaaleissa äänioikeutettuja ovat kaikki 31.12.2023 mennessä jäseniksi hyväksytyt, osuusmaksun täyteen maksaneet, 15 vuotta täyttäneet osuuskaupan jäsenet.

Lue lisää osuuskauppavaaleista sekä tutustu oman osuuskauppasi äänestämiseen!