Home >> Blogit >> Taxonomy term
Näytä kaikki
 • Tapio Siirilä -
  21.04.2021
  SKP:n Lapin piirisihteeri Tapio Siirilä kritisoi Veitsiluodon paperitehtaan lopettamista. Siirilä vaatii valtionyhtiöiden lopettamisen ja myymisen sijaan uusien yhtiöiden perustamista ja muutenkin kasvattamaan julkisen vallan roolia tuotannossa ja muissa yhteiskunnan toiminnossa.
 • Kuva 1. Valkoisena näkyvä Pohjoisen jäämeren jääpeite oli kesän lopulla vuonna 2012 enää vain pieni osa siitä mitä se on ollut aikaisemmin.lmastonmuutoksen aiheuttama Pohjoisen jäämeren jääpeitteen pienentyminen (kuva 1) on muuttanut napapiirin pohjoispuolella olevien meri- ja maa-alueiden merkitystä ja kiinnostavuutta.
  Tapio Siirilä -
  22.12.2014
  Tapio Siirilä kirjoittaa, että ilmastonmuutoksen aiheuttama Pohjoisen jäämeren jääpeitteen pienentyminen on muuttanut napapiirin pohjoispuolella olevien meri- ja maa-alueiden merkitystä ja kiinnostavuutta.
 • Tapio Siirilä:"Tuntuu siltä, että Ilkka Kanervalla arvot ovat menneet ihan päälaelleen: rahaa riittää tappamisvälineisiin, mutta ei elämistä ja elämän laatua ylläpitäviin palveluihin."
  Tapio Siirilä -
  02.10.2014
  Tapio Siirilä kirjoittaa, että valtion rahan käytön holtittomuus asehankintoihin osoitetaan hyvin 4.4.2014 ilmestyneessä Tekniikka ja talous –lehdessä. Sen laskelmien mukaan vuosina 2010 … 2013 aseiden ja asejärjestelmien ostamiseen oli käytetty jo noin 2 800 miljoonaa euroa.