Home >> Artikkelit >> SKP sulkee tilinsä Nordeassa

SKP sulkee tilinsä Nordeassa

18.04.2016 - 17:24
(updated: 06.06.2016 - 15:54)
  • Kuva Toivo Koivisto
Panamassa paljastuneet salaiset talletukset ovat vain jäävuoren huippu.

Panamassa paljastuneet salaiset talletukset ovat vain jäävuoren huippu. Globalisoituneella ja arkisesta elämästä vieraantuneella finanssipääomalla on pysyvä ja vahva taipumus kätkeytyä ja vetäytyä pois sieltä missä rahaa tarvittaisiin ja kasaantua sinne missä sitä ei tarvita. Lopullisesti ongelma poistuu vasta silloin kun pankit ja rahoitusyhtiöt otetaan demokraattisesti ja avoimesti toimivan yhteiskunnan hallintaan.

Sitä ennen on kuitenkin tehtävä kaikki voitava ongelman rajoittamiseksi. Tässä vaiheessa SKP sulkee tilinsä Nordeassa ja kehoittaa paitsi porvarillisia puolueita, valtiota, kuntia, muita julkisoikeudellisia yhteisöjä, ammattiliittoja ja osuusliikkeitä, mutta myös suomalaisia yrityksiä tekemään samoin.

SKP keskuskomitea

Ajankohtaista

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida SKP.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla SKP.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.