Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 15.04.2020

Ensisijaiset välilehdet

Keskiviikko 15. huhtikuu 2020

 • 16:00 - 17:00
  Helsinki
  Solidaarisuus DEMO flaikutus 3 Sepän patsaalla

  Tule mukaan kansamme keräämään allekirjoituksia Sahrawisolidaarisuusvetoomukseen, jakamaan lennäkkejä Länsi-Saharan solidaarisuustapahtumista ja keräämään rahaa nuorten sahrawitaiteilijoiden studion varustamiseen keskiviikkona 11.3.. 15.4. ja 13.5.  kello 16-17 Kolmen sepän patsaalle Helsingin keskustaan.

  Näin me ja Spartacus-säätiö teemme sahrawien asiaa tunnetuksi yhteistyössä muiden suomalaisten solidaarisuustoimijoiden kanssa, autamme sahraweja pakolaisleirillä varustamalla nuorten taiteilijoiden studiota erillisellä siihen suunnitellulla hankkeella ja keräämme solidaarisuusvetoomuksella allekirjoituksia sahrawien asian puolesta.

  Spartacus-säätiö, PAND taiteilijat rauhan puolesta ja Demokraattinen sivistysliitto DSL tukee Polisarion pyrkimystä vapautua Markon miehityksestä ja luoda itsenäinen Länsi-Saharan valtio.

  Järjestöillä on koko kansalaisyhteiskunnan toimijoille ja yksittäisille aktivisteille suunnattu aloite tehdä toukokuusta sahrawi-solidaarisuuden kuukausi. PAND tarjoaa omaa tilaansa Pandilaa Helsingin Pengerkatu 22 solidaarisuuskuukauden toimintakeskukseksi, tapahtumapaikaksi ja infopisteeksi. Tervetuloa mukaan ideoimaan solidaarisuutyötä. Mukaan tulevia tahoja ja toimijoita toivotaan itse ja yhdessä ideoimaan solidaarisuustoimintaa Pandilaan, Helsinkiin ja miksi ei koko Suomeen.

  Lisäinfoa 050 573 8598 (JP)