Home >> Kysymykset >> Milloin SKP julkistaa vaaliohjelmansa?...
10.12.2014

Milloin SKP julkistaa vaaliohjelmansa?

SKP:n eduskuntavaaliohjelma julkistetaan Helsingissä keskiviikkona 2.helmikuuta kello 13 Kolmen Sepän patsaalla.

Porvarihallitus keittää pelkkää kriisisoppaa. Viikosta toiseen oikeisto suoltaa ulos leikkauslistoja, esittää yritysten verohelpotuksia ja puhuu bisneksen puolesta ihan niin kun meitä tavallisia ihmisiä ei olisikaan. Nyt saa riittää!

Tässä äänekkäässä mielenilmauksessa tarvitaan nyt kauhoja, kattiloita ja niiden kalisuttajia. Ollaan keskiviikkona niin äänekkäitä ja näkyviä, että viesti kuuluu Kataisesta Risikkoon ja aina Soinista nukkuviin asti.

Se on jo nähty, miten porvarihallituksen budjettikirjat ja leikkauslistat maistuvat karvaalta ja vievät leivän pöydästä. Se on myös tiedossa, että SKP tuo lisää potkua ja punapippuria politiikkaan. Sekin on
tiedossa, miten markkinatalouteen sopeutunut vasemmisto on nyt tukehtumassa omaan budjettisopu-pullaansa. Vihreät lisukkeet säteilevät. Perussuomalaiset keittävät jo omaa hallituskeittoa kokoomuksen kanssa.

SKP yllättää poliittisen kentän, torit ja tantereet tuomalla nyt arjen aseet keittiön kautta kaduille ja keskusteluksi politiikan suunnan muuttamiseksi.

Takaisin listaan